Transport de contenidors a Barcelona

Transport de contenidors

#
Cargando
Imagen con Texto HOME

Transport de contenidors a Barcelona

Laren 2000 és una empresa capdavantera en el sector del transport de mercaderies per carretera, especialitzada en contenidors marítims. Operem directament en els ports de Barcelona i Tarragona i a través de col·laboradors en tots els ports a nivell nacional. Oferim solucions globals en logística per al transport de contenidors marítims, transport internacional i distribució de mercaderies.

Naixem en 1999 i gràcies a la nostra àmplia trajectòria, professionalitat de l'equip, i contínua millora en noves tecnologies aplicades a la gestió del transport ens hem convertit en un referent del sector. 

Els nostres compromisos

Això és el que ens fa únics
Cargando
Botonera HOME

Planificació

És el que ens diferencia d'altres empreses del sector, prioritzem la planificació del servei i els seus requeriments sobre el volum de comandes que podem acceptar.
Botonera HOME

Formació

Per a la nostra companyia és molt important la formació contínua del personal, tant de l'administratiu com de moviment. D'aquesta manera estaran capacitats per donar solucions ràpides i eficaces a les necessitats dels nostres clients.
Botonera HOME

Compromís mediambiental

En LAREN 2000 estem compromesos amb la política de qualitat i gestió ambiental, de tal forma que planifiquem les nostres activitats de manera que assegurin la prevenció de la contaminació i minimitzin el seu impacte ambiental.
Proporcionem solucions a mida als nostres clients
Posem al servei dels nostres clients els més moderns mitjans tècnics tant en la gestió, planificació i seguiment dels transports, com per a la realització dels mateixos amb una flota flexible i polivalent, capaç de donar resposta a qualsevol exigència en temps o volum.

En apostar de forma decidida per polítiques de Qualitat, ens obliga també a aplicar programes de millora contínua en els nostres processos per poder-nos integrar de la manera més efectiva en les seves estructures.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...